Яловичина, тушкована з овочами (з пивом)
Яловичина, тушкована з овочами (з пивом)

Яловичина, тушкована з овочами (з пивом)

    

19 Липня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Яловичина - 600 г м'якоті

Пиво темне - 0,5 склянки

Картопля - 2 шт.

Кольрабі - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Томатна паста - 80 г

Сіль

Directions

1Яловичину нарізати кубиками, трохи обсмажити на частині масла.

2Картоплю та кольрабі нарізати кубиками. Цибулю і моркву нарізати дольками, спасерувати на маслі, що залишилося.

3Яловичину укласти в горщики, покласти овочі, пасеровану томатну пасту, додати цукор, посолити, залити пивом і тушкувати в духовці 40 хвилин.

00:00