Яловичина тушкована по-домашньому
Яловичина тушкована по-домашньому

Яловичина тушкована по-домашньому

    

5 Липня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Яловичина - 600 г м'якоті

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Картопля - 4 шт.

Масло топлене - 3 ст. ложки

Часник - 2 зубчики

Бульйон м'ясний - 4 склянки

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний горошком і мелений

Сіль

Зелень кропу

Directions

1М'ясо нарізати впоперек волокон по 1‑2 шматки на порцію, відбити. Посипати сіллю, перцем і обсмажити на маслі з двох боків до золотистої скоринки, розкласти в порційні горщики.

2Додати дрібно нашатковану пасеровану цибулю, нарізану великими дольками картоплю, дрібно нарізаний часник, сіль, перець горошком, лавровий лист і залити бульйоном.

3Горщики закрити кришками, тушкувати м'ясо в духовці до готовності.

4При подачі посипати рубаною зеленню.

00:00