Яловичина, тушкована по-шанхайськи
Яловичина, тушкована по-шанхайськи

Яловичина, тушкована по-шанхайськи

    

3 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

Яловичина - 500 г м'якоті

Олія - 3‑4 ст. ложки

Соєвий соус - 5 ст. ложок

Вино сухе або горілка - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ст. ложка

Крохмаль - 1 ст. ложка

Вода - 3 склянки

Цибуля - 1 шт.

Перець червоний мелений - 1 ч. ложка

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Directions

1Яловичину нарізати кубиками 3x3 см.

2Сковороду розігріти на сильному вогні, влити олію, перекалити, всипати цукор, закарамелізувати його до світло-коричневого кольору й одразу покласти м'ясні кубики, обсмажити їх з усіх боків, перемішуючи.

3Потім додати дрібно нарізану цибулю, соєвий соус, вино, розведений крохмаль, залити водою і, рівномірно запорошивши воду борошном з сита, щільно закрити кришкою і тушкувати яловичину на слабкому вогні 2 години. У процесі тушкування кришку не відкривати.

4Подавати з меленим перцем.

00:00