м'ясо
м'ясо

Яловичина холодна

  , ,   

20 Вересня, 2018

50 рецептов корейских салатов

Ingredients

Яловичина - 200 г

Сіль - 3 г

Куряче м'ясо - 50 г

Соєвий соус - 5 г

Яйця - 1 шт.

Зелена цибуля - 10 г

Картопля - 30 г

Часник - 5 г

Огірки - 30 г

Перець чорний мелений - 1 г

Редька - 100 г

Directions

1Яловичину посолити та проварити з цілою посоленою редькою.

2Дрібно нарізати куряче м'ясо, потім потомити його в соусі з яйця, солі, соєвого соусу, меленого чорного перцю, дрібно нарізаної зеленої цибулі, тертого часнику.

3Пізніше, надавши форму птаха, куряче м'ясо попарити.

4Зварену яловичину вийняти і, поки вона гаряча, вирізати ножем поглиблення у формі птаха, щоб туди вставити птаха з курячого м'яса. Дати охолонути.

5Остигле м'ясо нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см. Подавати до столу з тертим часником, цибулею, перцем і все перемішати.

00:00