Ясса з курчат страви з птиці мавританська кухня 3 Вересня, 2018 50 рецептов африканской кухни Ingredients Курчата - 2 тушки Лимони - 6 шт. Цибуля - 6 шт. Перець гіркий - 1 стручок Олія - 250 г Перець чорний мелений Сіль Directions 1Замаринувати порції курчат у суміші лимонного соку й олії. Посипати сіллю та нарізаним гірким перцем, зверху - дрібно нарізаною цибулею. 2Протушкувати м'ясо в цьому маринаді та залишити на ніч. 3На наступний день курчат обсмажити. 4Мариновану цибулю підсмажити, додати маринад, розігріти та помістити в нього курчат. Влити склянку води і тушкувати 30 хвилин до готовності. 5До курчат подати свіжий хліб. 00:00