Яєчня з дичиною страви з м'яса, страви з птиці, страви з яєць 28 Серпня, 2018 50 рецептов для охоты и рыбалки Ingredients Дичина - 150 г смаженого м'яса Сметана - 25 г Сир - 60 г Яйця - 5 шт. Масло - 30 г Борошно пшеничне - 50 г Сіль Перець чорний мелений Зелень петрушки Directions 1Смажене м'ясо нарізати соломкою, залити сметаною, протушкувати 3 хвилини, додати половину тертого сиру. 2Окремо посмажити збиті яйця, з'єднані з борошном, молоком, сіллю та перцем. 3Після загустіння додати до яєчні тертий сир, зверху покласти дрібно нарізане м'ясо. 4Подавати до столу із зеленню. 00:00