Яєчня з креветками сніданки, страви з грибів, страви з морепродуктів, страви з яєць духовка, низькокалорійне 16 Квітня, 2018 Быстрый завтрак (Семь поварят) Cook: 25 mins Yields: 6 порцій Ingredients Яйця - 12 шт. Креветки очищені - 12 шт. Печериці - 30‑50 г Сметана - 2 склянки Масло вершкове - 2 ст. ложки Вино червоне - 2 ст. ложки Зелень петрушки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Форми змастити маслом, посолити, поперчити та вилити по 2 яйця в кожну. 2Поставити в духовку та запікати 6‑8 хвилин. Вийняти, коли білки почнуть втрачати прозорість, а жовтки ще не затвердіють. 3Креветок з додаванням вершкового масла обсмажувати на сковороді 3 хвилини. 4Потім масло злити і додати вино. Випарувати його на сильному вогні, додати сметану. Посолити, поперчити і залишити на вогні до загусання. 5Гриби відварити та нарізати тонкими скибочками. 6Розкласти гриби разом із креветками по формах з яйцями. 7Оформити зеленню. 00:00