Яєшня з доповненнями

    

8 Березня, 2017

Ольга Франко. Практична кухня

  • Yields: 1 порція

Ingredients

Яйця - 2-3 шт.

Сіль

Перець

Масло або шкварки

ДОПОВНЕННЯ:

Кріп

Сир гострий або

Сметана - 2-3 ст. ложки

Шинка

Нирки

Гриби

Цибуля

Помідори

Directions

1Збити білки з жовтками, посолити, поперчити, вилити на сковороду з розтопленим маслом або шкварками. Злегка помішати.

2Для смаку додати кропу, тертого гострого сиру або сметану.

3Серед інших смачних доповнень можуть бути дрібно порізана шинка, підсмажені нирки, тушковані гриби з цибулею, помідори (посолені, поперчені і тільки підігріті в яєшні).

00:00