Ікра з буряка

    

12 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr

Ingredients

Буряк - 1 кг

Помідори - 3 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія - 3 ст. ложки

Вода - 50 мл

Сіль

Directions

1Овочі ретельно вимити. Перець нарізати тонкою соломкою, цибулю — дрібно, помідори - невеликими кубиками або натерти на дрібній тертці. Буряк очистити, натерти на крупній тертці.

2Покласти все в мультиварку, додати олію, воду, сіль. Перемішати. Включити режим «Тушкування» на 1 годину.

3Готову ікру остудити та прибрати на деякий час в холодильник.

4Подавати як гарнір до риби або м'яса.

00:00