Ікра з кабачків з оцтом

    

25 Травня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Кабачки - 3 шт. невеликих

Морква - 3 шт.

Цибуля - 3 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Томатна паста - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Оцет 10% - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Перець червоний гострий - 1 щіпка

Кмин - 1 щіпка

Часник сушений - 1 щіпка

Directions

1Всі овочі вимити й очистити. Кабачки нарізати невеликими кубиками, моркву натерти на крупній тертці. Болгарський перець і цибулю дрібно нарізати.

2Змастити чашу мультиварки олією, покласти в неї підготовлені овочі. Встановити режим «Випічка» на 20 хвилин. Під час приготування помішувати.

3Після звукового сигналу додати пасту, сіль, цукор, спеції. Встановити режим «Тушкування» на 1 годину.

4Після звукового сигналу трохи остудити овочеву масу, подрібнити в блендері до пюреподібного стану. Додати оцет, встановити режим «Плов», довести пюре до кипіння.

5Розкласти ікру по стерилізованих банках, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00