1Всі овочі вимити й очистити. Кабачки нарізати невеликими кубиками, моркву натерти на крупній тертці. Болгарський перець і цибулю дрібно нарізати.
2Змастити чашу мультиварки олією, покласти в неї підготовлені овочі. Встановити режим «Випічка» на 20 хвилин. Під час приготування помішувати.
3Після звукового сигналу додати пасту, сіль, цукор, спеції. Встановити режим «Тушкування» на 1 годину.
4Після звукового сигналу трохи остудити овочеву масу, подрібнити в блендері до пюреподібного стану. Додати оцет, встановити режим «Плов», довести пюре до кипіння.
5Розкласти ікру по стерилізованих банках, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.