Ікра з сиру (творога)

    

21 Жовтня, 2016

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Сир (творог) солоний - 400 г

Цибуля ріпчаста - 70 г

Олія - 200 г

Горіхи волоські мелені - 85 г

Сік лимонний - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Зелень петрушки або кінзи - 100 г

Directions

1Лук очистити і натерти на дрібній тертці.

2Сир (творог) з'єднати з цибулею, горіхами, лимонним соком, рубаною зеленню і перцем, добре перемішати.

3У масу при безперервному помішуванні невеликими порціями ввести олію. Ікра вважається готовою, коли вся олія вбереться, а консистенція стане оксамитовою.

4При подачі ікру укладають на тарілку, зверху ложкою або ножем наносять малюнок.

00:00