Ікра з цукіні

    

26 Травня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Кабачки цукіні - 3 шт. середні

Цибуля - 3 шт.

Морква - 4 шт.

Перець болгарський - 2 шт.

Часник - 1 головка

Кріп - 1 пучок

Олія - 150 мл

Цукор - 2 ст. ложки

Томатна паста - 2 ст. ложки

Сіль - 2 ч. ложки

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Directions

1Всі овочі вимити й очистити. Цибулю, моркву та зелень нарізати дрібно, цукіні та болгарський перець - середніми шматочками. Часник пропустити через часниковий прес.

2Покласти цибулю в чашу мультиварки. Включити режим «Смаження» («Випічка») на 5-10 хвилин, влити 50 мл олії, зняти клапан і обсмажити цибулю.

3Додати моркву та готувати на цьому самому режимі ще 5 хвилин.

4Додати цукіні, пасту, решту олії, зелень, болгарський перець, сіль, чорний перець. Встановити режим «Тушкування» на 40 хвилин, при цьому суміш періодично помішувати.

5Потім покласти часник і цукор, тушкувати на цьому режимі ще 15-20 хвилин.

6Ікру остудити, злити рідину та подрібнити блендером.

7Розкласти ікру по стерилізованих банках, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00