Ікра овочева (з буряком і капустою)

  ,   

25 Серпня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Морква - 1 шт.

Буряк - 1 шт.

Яблука - 1 шт.

Капуста білокачанна рубана - 0,5 склянки

Цибуля - 1 шт.

Олія - 4 ст. ложки

Вода - 0,5 склянки

Сіль

Зелена цибуля рубана - 2 ст. ложки

Directions

1Очищені моркву, буряк, яблука без насіннєвої камери, очищену та промиту білокачанну капусту нарізати соломкою.

2Підготовлені продукти змішати, додати воду, сіль, рубану ріпчасту цибулю, олію і все перемішати, а потім довести до кипіння.

3Готову ікру охолодити до кімнатної температури, укласти в салатник і посипати рубаною зеленою цибулею.

Дієта при гіпотонії

00:00