Ікра овочева (з буряком і капустою) закуски, овочеві страви лікувальне харчування 25 Серпня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Морква - 1 шт. Буряк - 1 шт. Яблука - 1 шт. Капуста білокачанна рубана - 0,5 склянки Цибуля - 1 шт. Олія - 4 ст. ложки Вода - 0,5 склянки Сіль Зелена цибуля рубана - 2 ст. ложки Directions 1Очищені моркву, буряк, яблука без насіннєвої камери, очищену та промиту білокачанну капусту нарізати соломкою. 2Підготовлені продукти змішати, додати воду, сіль, рубану ріпчасту цибулю, олію і все перемішати, а потім довести до кипіння. 3Готову ікру охолодити до кімнатної температури, укласти в салатник і посипати рубаною зеленою цибулею.Дієта при гіпотонії 00:00