Ікра овочева (з капустою, цукіні та перцем)

    ,

13 Грудня, 2017

Вегетарианский стол (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Капуста білокачанна - 100 г

Цукіні - 1 шт.

Перець солодкий - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Томат-пюре - 1 ст. ложка

Часник - 2 зубчики

Олія - 1 ст. ложка

Оцет 3% - 1 ст. ложка

Зелень петрушки

Сіль

Перець червоний мелений

Directions

1Цукіні та солодкий перець запекти в духовці, охолодити, дрібно порубати.

2Моркву, капусту, цибулю нарізати кубиками, спасерувати на олії з томатом.

3Додати рубані кабачок і солодкий перець і тушкувати 10‑15 хвилин, періодично помішуючи.

4Заправити оцтом, меленим перцем і розтертим із сіллю часником, потім охолодити.

5При подачі посипати ікру рубаною зеленню.

00:00