Ікра овочева (з капустою, цукіні та перцем) закуски вегетаріанське, низькокалорійне 13 Грудня, 2017 Вегетарианский стол (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Капуста білокачанна - 100 г Цукіні - 1 шт. Перець солодкий - 1 шт. Морква - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Томат-пюре - 1 ст. ложка Часник - 2 зубчики Олія - 1 ст. ложка Оцет 3% - 1 ст. ложка Зелень петрушки Сіль Перець червоний мелений Directions 1Цукіні та солодкий перець запекти в духовці, охолодити, дрібно порубати. 2Моркву, капусту, цибулю нарізати кубиками, спасерувати на олії з томатом. 3Додати рубані кабачок і солодкий перець і тушкувати 10‑15 хвилин, періодично помішуючи. 4Заправити оцтом, меленим перцем і розтертим із сіллю часником, потім охолодити. 5При подачі посипати ікру рубаною зеленню. 00:00