Ікра овочева (з яблуком)

    

27 Травня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 3 hrs 15 mins

Ingredients

Помідори - 2,5 кг

Цибуля - 500 г

Морква - 500 г

Перець болгарський - 500 г

Яблука - 500 г

Часник - 300 г

Перець гіркий - 1 стручок

Петрушка - 1 пучок (великий)

Селера - 1 пучок

Олія - 250 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Всі овочі та яблука вимити й очистити. Нарізати їх невеликими шматочками. Можна провернути овочі через м'ясорубку або подрібнити їх у блендері. Окремо подрібнити часник.

2Встановити в мультиварці режим «Мультиповар», покласти в чашу подрібнені овочі (крім зелені та часнику), додати сіль, перець, олію і готувати 3 години.

3Зелень вимити, обсушити та дрібно нарізати. Додати зелень і часник в ікру та продовжувати готувати ще 15 хвилин.

4Розкласти ікру по стерилізованих банках, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

Для мультиварок з функцією «Мультиповар»

00:00