162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)
Prep: 15 mins
Cook: 3 hrs 15 mins
Ingredients
Помідори - 2,5 кг
Цибуля - 500 г
Морква - 500 г
Перець болгарський - 500 г
Яблука - 500 г
Часник - 300 г
Перець гіркий - 1 стручок
Петрушка - 1 пучок (великий)
Селера - 1 пучок
Олія - 250 мл
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Всі овочі та яблука вимити й очистити. Нарізати їх невеликими шматочками. Можна провернути овочі через м'ясорубку або подрібнити їх у блендері. Окремо подрібнити часник.
2Встановити в мультиварці режим «Мультиповар», покласти в чашу подрібнені овочі (крім зелені та часнику), додати сіль, перець, олію і готувати 3 години.
3Зелень вимити, обсушити та дрібно нарізати. Додати зелень і часник в ікру та продовжувати готувати ще 15 хвилин.
4Розкласти ікру по стерилізованих банках, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.