Індичка з зеленню під горіховою скоринкою страви з птиці аерогриль 30 Жовтня, 2017 365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов) Prep: 1 hr Cook: 55 mins Ingredients Індичка - 1 кг філе Перець чорний горошком Цибуля ріпчаста - 1 шт. Олія оливкова - 50 мл Горіхи - 150 г суміші Перець гострий - 1/3 шт. Часник - 3 зубчики Вершки - 15 мл Сіль Directions 1Індичку просушити, зробити глибокі поперечні надрізи. 2Перець розчавити. Цибулю очистити та нарізати кільцями. 3Індичку викласти в керамічну форму, посипати цибулею і перцем, залити 50 мл олії і залишити на 50 хвилин. 4Часник, горіхи і частину гострого перцю подрібнити. Додати вершки, олію, сіль і перемішати. Змастити м'ясо і загорнути у фольгу. 5Запікати в аерогрилі при температурі 235°С 45 хвилин, потім без фольги - 8 хвилин. 00:00