Індичка з зеленню під горіховою скоринкою

    

30 Жовтня, 2017

365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов)

  • Prep: 1 hr
  • Cook: 55 mins

Ingredients

Індичка - 1 кг філе

Перець чорний горошком

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія оливкова - 50 мл

Горіхи - 150 г суміші

Перець гострий - 1/3 шт.

Часник - 3 зубчики

Вершки - 15 мл

Сіль

Directions

1Індичку просушити, зробити глибокі поперечні надрізи.

2Перець розчавити. Цибулю очистити та нарізати кільцями.

3Індичку викласти в керамічну форму, посипати цибулею і перцем, залити 50 мл олії і залишити на 50 хвилин.

4Часник, горіхи і частину гострого перцю подрібнити. Додати вершки, олію, сіль і перемішати. Змастити м'ясо і загорнути у фольгу.

5Запікати в аерогрилі при температурі 235°С 45 хвилин, потім без фольги - 8 хвилин.

00:00