курка запечена або фарширована
курка запечена або фарширована

Індичка по-турецьки

    

4 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Індичка - 500 г філе

Гриби сушені - 150-200 г

Помідори - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія - 2 ст ложки

Томатна паста - 1 ч. ложка

Спеції

Сіль

Directions

1Філе нарізати шматочками середнього розміру, цибулю нашаткувати.

2На режимі «Випічка» обсмажити цибулю до золотистого кольору, потім додати спеції і промиті гриби.

3Помідор обдати окропом і зняти шкірку, розм'якшите його і покласти в каструлю мультиварки. Томатну пасту розвести в невеликій кількості води (2 ст. ложки) і додати в мультиварку. Покласти індичку і встановити режим «Тушкування» на 1,5 години.

00:00