курка запечена або фарширована
курка запечена або фарширована

Індичка, фарширована телячою печінкою з трюфелями

    

28 Листопада, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Індичка - 1 тушка

Теляча печінка - 450 г

Телячий язик відварний - 100 г

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Трюфеля - 6 шт.

Лавровий лист - 1 шт.

Хліб білий - 2 скибочки

Перець духмяний - 7 горошин

Селера - 1 корінь

Петрушка - 1 корінь

Молоко - 1 стакан

Вино червоне - 1 склянка

Масло топлене - 0,5 склянки

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1ФАРШ: Печінку обсмажити на вершковому маслі, пропустити через м'ясорубку, протерти через сито. Хліб вимочити в молоці, язик і тушковані у вині гриби нарізати. Все змішати, поперчити та посолити.

2Підготовлену індичку начинити фаршем, тушкувати в сотейнику під кришкою на слабкому вогні 1,5 години, додавши нарізані цибулю, моркву, коріння петрушки і селери, топлене масло, трюфелі, духмяний перець, лавровий лист.

3Потім посуд з індичкою помістити на 15 хвилин в попередньо розігріту духовку.

00:00