7 Грудня, 2016

Блюда для девичника (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Тріска - 500 г філе

Картопля - 800 г

Масло топлене - 100 г

Яйця - 2 шт.

Борошно пшеничне - 0,5 склянки

Мускатний горіх тертий - 1 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Зелень

Directions

1Картоплю натерти на дрібній тертці та злегка віджати. Терту картоплю змішати з яйцями, заправити сіллю, перцем і мускатним горіхом.

2Філе розрізати на 4 шматки, посолити, поперчити, запанірувати в борошні. Підготовлене філе змастити з обох сторін картопляною масою та смажити на олії по 3 хвилини з кожного боку, потім обсушити на паперовому рушнику.

3Подати зі свіжими або консервованими овочами, оформити зеленню.

00:00