Коржі з бараниною по-аджарськи
Коржі з бараниною по-аджарськи

Коржі з бараниною по-аджарськи

  ,   ,   

5 Квітня, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 120 г

Вода - 45‑60 мл

Дріжджі сухі - 0,25 ч. ложки

Олія - 0,5 ст. ложки

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Баранина - 150 г фаршу

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Соус сацебелі або ткемалі - 2 ст. ложки

Кінза - 1 пучок

Олія для смаження

Directions

1Просіяти борошно з сіллю. Додати дріжджі. Влити теплу воду. Додати олію. Замісити тісто, покласти в миску, змащену олією. Накрити плівкою та поставити в тепло на 1 годину.

НАЧИНКА:

1Дрібно нарізати цибулю, часник і кінзу, обсмажити в розігрітій сковороді на вершковому маслі, доки цибуля не стане прозорою.

2Додати фарш. Обсмажувати ще 5 хвилин.

3Додати в сковороду соус сацебелі. Тушкувати на слабкому вогні 10 хвилин.

КОРЖІ:

1Розділити тісто на 6 частин. Розкачати у вигляді коржів завтовшки 5 мм.

2Викласти коржі на деко з пергаментом, на центр кожного покласти фарш. Запікати 10 хвилин у духовці при 200°С.

3Дістати, накрити рушником. Трохи остудити.

4При подачі готові коржі можна скласти навпіл.

00:00