Аджика з яблуками та сливами
Аджика з яблуками та сливами

Аджика з яблуками та сливами

  

20 Січня, 2019

Ingredients

Помідори - 2 кг

Морква - 1 кг

Перець болгарський - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 1 кг

Яблука - 1 кг

Сливи - 1 кг

Часник - 300 г

Перець гострий - 200 г

Петрушка - 2 пучка зелені

Кріп - 1 пучок зелені

Цукор - 150 г

Сіль - 2 ст. ложки

Олія - 200 мл

Оцет 9% - 100 мл

Directions

1Для гострої аджики краще залишити насіння гострого перцю, відрізавши тільки плодоніжки. Інші овочі, крім помідорів, почистити. У слив видалити плодоніжки та кісточки.

2Всі овочі, крім часнику, і фрукти перекрутити через м'ясорубку.

3Поставити на вогонь, довести до кипіння та варити 1 годину на мінімальному вогні.

4Часник і свіжу зелень перекрутити через м'ясорубку.

5Додати до аджики часник із зеленню, цукор, сіль, олію та оцет. Перемішати і варити аджику з помідорів, з яблуками та сливами ще 15‑20 хвилин.

6Заповнити стерильні банки гарячою аджикою і закатати стерильними кришками.

2018 +

00:00