Торт мигдальний з білим шоколадом
Торт мигдальний з білим шоколадом

Торт мигдальний з білим шоколадом

    

28 Січня, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 8-10 порцій

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 125 г

Мигдаль - 90 г

Масло вершкове - 90 г

Яйця - 2 жовтки

Цукрова пудра - 100 г

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Вершки 30-35% - 600 г

Шоколад білий - 300 г

Яйця - 3 шт. + 3 жовтки

Лимони - 1 шт. (сік - близько 70 мл)

Directions

1Подрібнити мигдаль за допомогою блендера в борошно. Нарізати масло кубиками, розтерти з борошном в крихту. Додати цукрову пудру, мелений мигдаль, жовтки та замісити тісто. Загорнути його в плівку, помістити в холодильник на 30 хвилин.

2Розкачати тісто, перекласти у форму для випічки, сформувавши бортики. Покласти зверху лист пергаменту та вантаж. Випікати 10 хвилин при 180°С.

3Зняти пергамент з вантажем, випікати ще 10 хвилин.

4НАЧИНКА: Довести вершки майже до кипіння, зняти з вогню і додати білий шоколад. Розмішати до повного його розчинення, остудити. Добре перемішати яйця та жовтки, з'єднати з сумішшю вершків і шоколаду та лимонним соком.

5Викласти начинку поверх мигдалевого коржа, випікати в розігрітій до 150°С духовці 35‑45 хвилин.

6Перед подачею охолодити.

00:00