250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)
Ingredients
Рис відварний довгозерний - 400 г
Оселедець або непісна соковита риба - 300 г філе
Вершки - 100 г
Сир білий моцарела або м'які сорти молодого грузинського сиру
Масло вершкове
Лимон
Помідори (за бажання)
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Рис зварити у підсоленій воді та трохи поперчити.
2Змастити форму для запікання вершковим маслом. Викласти шар рису, філе оселедця або непісної, соковитої риби викласти другим шаром, підсолити і скропити лимончиком, третій шар - знову рис і потім риба.
3Зверху для декору можна покласти нарізані кружальцями дольки помідора (міцного, щоб не розповзався!). Залити запіканку вершками, в які додати мускатний горіх і перець. На самий верх запіканки натерти сир (молодий грузинський або подібні до нього сорти просто різати тонкими кружальцяами, як для піци).
4Поставити в духовку, розігріту до 220°C, на 30 хвилин.