салат з буряком, капустою, маслинами, мигдалем, тофу, цибулею та яблуками
салат з буряком, капустою, маслинами, мигдалем, тофу, цибулею та яблуками

Салат яблучно-овочевий з тофу

    

8 Серпня, 2019

175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тофу (соєвий сир) - 100‑150 г

Сіль

Перець чорний мелений

Капуста білокачанна - 100 г

Цибуля - 0,5 шт.

Яблука - 0,5 крупного

Маслини - 20 шт.

Буряк маринований - 70‑100 г

Олія - 2 ст. ложки

Мигдаль рубаний

Зелень

Directions

1Сир тофу нарізати скибочками, посипати сіллю та перцем, підсушувати в гарячій духовці 5 хвилин, а потім охолодити.

2Дрібно нарізати білокачанну капусту, цибулю, яблуко, маслини, маринований буряк.

3Всю нарізку акуратно перемішати зі шматочками сиру, а потім залити олією і ще раз перемішати.

4Салат можна прикрасити рубаним мигдалем і зеленню.

00:00