Коржі яблучні (пастила)
Коржі яблучні (пастила)

Коржі яблучні (пастила)

  ,   

17 Серпня, 2019

Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука антонівські, можна недозрілі - 10 шт.

Цукор - 400 г

Цедра

Directions

1Нарізати яблука, потомити їх в каструлі, доки вони не стануть м'якими.

2Протерти яблука крізь сито.

3Протерті яблука покласти знов у чисту каструлю, всипати цукор і додати тоненько нарізану цедру. Все це змішати лопаткою, поки маса не відставатиме від каструлі.

4Викласти на залізний лист в половину пальця. Випікати в духовці.

5Коли спечеться, остудити та нарізати коржі.

00:00