Пиріг з яблуками (з корицею, ванільним цукром і лимонним соком) солодка випічка духовка 19 Листопада, 2019 Яблоки (кулинария) Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно - 300 г Масло вершкове - 175 г Цукрова пудра - 125 г Сода або амоній - 0.5 ч. ложки ДЛЯ НАЧИНКИ: Яблука - 1,5 кг Цукор - 75 г Масло вершкове - 50 г Ванільний цукор - 2 пакетики Кориця - 1 ч. ложка Лимон - 1 шт. (сік) ДЛЯ РЕШІТКИ: Марципанова маса - 200 г Цукрова пудра - 200 г Яйця - 3 білки Directions 1Тісто замісити та поставити на 1 годину в холодне місце. 2Яблука очистити, видалити насіннєві гнізда, нарізати скибочками та потушкувати разом з іншими компонентами в жирі 8 хвилин. 3Тісто розкачати, викласти на деко, проткнути в декількох місцях виделкою та випікати в духовці при 180°C близько 15 хвилин. 4Потім укласти зверху яблука. 5Марципанову масу, цукрову пудру та білки розтерти до кремоподібного стану й у вигляді решітки укласти поверх яблук. 6Пиріг ще на 30 хвилин поставити в духовку. 00:00