Пюре яблучне (напівфабриат і десерт)
Пюре яблучне (напівфабриат і десерт)

Пюре яблучне (напівфабриат і десерт)

  

5 Травня, 2020

  • Эх, яблочко!
  • Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 1 кг

Вода - 200‑300 г

ДЛЯ ДЕСЕРТІВ:

Цукор

Ванілін

Кориця

Мед

Directions

1Яблука очистити від шкірки, порізати, залити водою, поставити на вогонь і варити на середньому вогні, постійно помішуючи.

2Після того як маса стане м'якою, зняти її з вогню і протерти крызь сито дерев'яним товкачем. Готове пюре за своєю консистенцією схоже на густу сметану.

3НАПІВФАБРИКАТ: Для приготування різних страв.

4ДЕСЕРТ: У пюре додати цукор, ванілін, корицю, мед та інші компоненти за смаком.

00:00