Соус яблучний соуси австралійська кухня 13 Січня, 2019 Дарья Донцова. Кулинарная книга лентяйки-2. Вкусное путешествие Ingredients Яблука кислих сортів - 3 шт. Родзинки - 2 ст. ложки Помідори - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 0,5 шт. Цукор - 2 ст. ложки Імбир Гвоздика Перець духмяний Гірчиця Сіль Directions 1Яблука очистити від шкіри, нарізати скибочками та тушкувати на слабкому вогні, підливши трохи води. 2Цибулю та родзинки дрібно нарізати, з томатів зняти шкіру та дрібно нарізати. 3Все змішати, додати трохи води, спеції, цукор і тушкувати на слабкому вогні 1 годину. 4Охолоджену пасту подавати до холодного м'яса. 00:00