Млинці з яблуками
Млинці з яблуками

Млинці яблучні (дріжджові)

    

17 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Яблука кисло-солодкі - 10 шт.

Борошно пшеничне - 1,6 кг

Дріжджі сухі - 15 г

Яйця - 10 шт.

Вершки

Directions

1З яблук приготувати пюре або яблука спекти в печі, а потім протерти через решето.

2З 800 г борошна зробити опару на молоці; коли охолоне, додати дріжджі, розведені в невеликій кількості молока, та поставити в тепле місце, щоб піднялися.

3Коли підніметься, додати яблучне пюре, ще 800 г борошна, жовтки та збиті білки, добре вибити, розвести вершками до густоти звичайних млинців, дати підійти ще раз і пекти.

4Окремо подати цукор, варення і вершки.

00:00