Яблука, фаршировані буряком
Яблука, фаршировані буряком

Яблука, фаршировані буряком

    , ,

28 Серпня, 2019

185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука солодкі - 8 шт.

Буряк - 3 шт.

Селера - 200 г

Горіхи - 150 г

Олія - 50 г

Цукор тростинний - 30 г

Мед - 50 г

Directions

1Яблука очистити від насіння і внутрішньої камери.

2НАЧИНКА: Буряк натерти на дрібній тертушці, селеру нарізати дуже дрібними кубиками, додати подрібнені горіхи, приправити тростинним цукром, олією, дрібно нарізаним кропом і медом. Ретельно все перемішати.

3Отвір яблук заповнити буряково-селеровою начинкою.

4Фаршировані яблука запекти.

5Подавати на стіл теплими.

Дієта для здоров'я суглобів з клітковиною для налагодження мікрофлори кишечника, при інфекційних артритах

00:00