яблуко, фаршироване родзинками
яблуко, фаршироване родзинками

Яблука, фаршировані сиром (творогом) з родзинками та манною кашею

    , ,

4 Серпня, 2019

180 рецептов против гастрита и язвы (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука - 2 шт.

Манна крупа - 1 ч. ложка

Сир (творог) нежирний - 100 г

Родзинки - 2 ч. ложки

Яйця - 1/3 шт.

Цукор -1 ч. ложка

Сметана - 1 ст. ложка

Кориця - 1 щіпка

Directions

1Манку всипати в окріп і зварити до готовності, остудити.

2У яблук вирізати серцевину та частину м'якоті з середини.

3НАЧИНКА: Сир (творог) перетерти, додати родзинки, вийняту частину м'якоті, манку, корицю, цукор, вимішати все разом.

4Наповнити яблука начинкою.

5Викласти яблука на деко і випікати 10 хвилин при 150°С.

6При подачі полити сметаною.

Дієта №1 непротерта при виразковій хворобі шлунку без виражених симптомів і при ремісії хронічних гастритів

00:00