яблука фаршировані
яблука фаршировані

Яблука фаршировані / з сирною (творожною) начинкою

    ,

18 Лютого, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 10 шт. великих кислих

Сир (творог) - 150‑200 г

Яйця - 0,5‑1 шт.

Лимон - 1 ч. ложка цедри

Цукор - 1 ст. ложка або

Ванільний цукор - 1 ст. ложка

Directions

1З однакових стиглих, бажано кислих яблук видалити серцевину з насінням.

2НАЧИНКА: Сир (творог) змішати з яйцем, збитим із цукром і лимонною цедрою.

3Суміш закласти в середину яблук.

4Запікати в духовці 10 хвилин при 160°C.

5Яблука остудити та подавати холодними зі сметаною до чаю або молока.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00