яблуко, фаршироване родзинками
яблуко, фаршироване родзинками

Яблука фаршировані (родзинками з прянощами та брусницею)

    

8 Червня, 2019

Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 4 шт.

Родзинки - 3 ст. ложки

Лимонний сік

Ром

Цукор

Кориця

Гвоздика

Масло вершкове

Марципанова маса

Брусниця

Directions

1Родзинки попередньо замочити у невеликій кількості рому.

2З яблук зрізати верхівку, видалити насіннєве гніздо, скропити лимонним соком.

3Начинити родзинками, зверху посипати цукром і корицею, гвоздикою, покласти марципанову масу, шматочок вершкового масла та ягоди брусниці. Накрити верхівкою і загорнути у фольгу.

4Запікати в духовці при 200‑220°C близько 30 хвилин.

00:00