компот із груш і яблук у кавуново-динному соку
компот із груш і яблук у кавуново-динному соку

Асорті фруктове в соку кавуново-динному

  

18 Червня, 2020

299 рецептов заготовок без соли и сахара (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука - 0,5 кг

Груші - 0,5 кг

Кавун - 2 кг

Диня - 2 кг

Оцтова кислота - 1 ч. ложка

Directions

1Яблука та груші вимити, видалити черешки, очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити серцевину. Очищені плоди нарізати тонкими дольками.

2Укласти дольки в пастеризовану скляну банку.

3З м'якоті кавуна та дині вичавити сік і залити ним суміш з яблук і груш так, щоб фруктові дольки були розташовані в банці досить тісно. Влити оцтову кислоту.

4Компот з фруктовим асорті зберігати під металевою кришкою близько 2 місяців.

00:00