Асорті м'ясне з грибами, овочами та чіпсами з бекону
Асорті м'ясне з грибами, овочами та чіпсами з бекону

Асорті м’ясне з грибами, овочами та чіпсами з бекону

    

16 Квітня, 2020

100 лучших рецептов праздничных салатов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яловичий язик відварний - 200 г

Шинка - 200 г

Бекон сирокопчений - 100 г

Зелений горошок свіжий або свіжоморожений - 100 г

Перець болгарський червоний - 1 шт.

Печериці свіжі - 4‑5 шт.

Оливкова олія для смаження

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Огірочки (корнішони) мариновані - 3‑4 шт.

Цибуля - 1 шт. невелика

Лимон - 0,5 шт.

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Directions

1Очистити відварений охолоджений яловичий язик від верхнього шару, плівок і нарізати великим бруском або соломкою. Нарізати шинку соломкою. Вийняти горошок з банки, злити маринад. Нарізати болгарський перець тонкими півкільцями.

2Протерти печериці вологою серветкою. Нарізати тонкими пластинками й обсмажити в невеликій кількості оливкової олії.

ЗАПРАВКА:

1Очистити цибулю, нарізати тонкими півкільцями, залити окропом, щоб видалити гіркоту. Залишити на 3 хвилини. Мариновані огірки нарізати соломкою.

2Злити воду з цибуля, додати огірки, вичавити з лимона сік, посолити і поперчити.

САЛАТ:

1Бекон обсмажити до хрусту.

2Все змішати із заправкою. Зверху викласти скибочки хрусткого бекону.

00:00