Асорті овочеве (кабачки, морква, огірки, патисони, помідори, перець, цибуля) консервація 20 Лютого, 2018 Yields: 1 банка 3 л / 2 л Ingredients Помідори звичайні або черрі Огірки Патисони - 0,5 шт. Кабачки - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Морква - 0,5 невеликої Перець болгарський - 1 шт. великий Часник - 4 зубчики / 3 зубчики Перець чорний - 10 горошин / 7 горошин Лавровий лист - 2 шт. Гвоздика - 3 бутони / 2 бутони Сіль - 2 ст. ложки / 1,3 ст. ложки Цукор - 4 ст. ложки / 2,6 ст. ложки Оцет 5% - 0,5 склянки / 0,3 склянки Directions 1Стерилізувати банки над каструлею з киплячою водою 25 хвилин. 2Патисон нарізати дольками, моркву - кружальцями, з кабачка зняти шкірку та нарізати кружальцями, цибулину та болгарський перець - на 4 частини. 3Помістити овочі та спеції в банки, залити кип'яченою водою, опустити в каструлю з киплячою водою на 15 хвилин. 4До охолодження банки краще прибрати в темне місце й укутати ковдрою.РОЗРАХУНОК ОЦТУ на банку 3л: 9% - 70 мл на банку 2л: 6%- 70 мл, 9% - 46 мл 00:00