Омлет по-австрійськи – кайзерівський страви з яєць австрійська кухня швидко 19 Грудня, 2018 100 блюд за пять минут (Очень просто!) Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни Ingredients Яйця - 2 шт. Родзинки без кісточок - 50 г Молоко - 0,5‑1 стакан Борошно - 1 склянка Масло вершкове - 1 ст. ложка Кориця - 0,5 ч. ложки Цукрова пудра - 1 ст. ложка Directions 1Яйця, молоко (ВАРІАНТ 1 - 1 склянка, ВАРІАНТ 2 - 0,5 склянки), борошно, цукор і корицю з'єднати, збити та вилити на розігріту сковорідку з вершковим маслом. Смажити, доки знизу не утвориться хрустка скоринка. 2ВАРІАНТ 1: Омлет перевернути, посипати розпареним родзинками. 3ВАРІАНТ 2: Посипати розпареним родзинками і корицею, перевернути на інший бік. 4Розібрати (порвати) омлет за допомогою двох вилок на невеликі шматочки та досмажити до хрусту другий бік. 5ВАРІАНТ 2: Посипати цукровою пудрою і одразу подавати на стіл. 00:00