Омлет по-австрійськи - кайзерівський
Омлет по-австрійськи - кайзерівський

Омлет по-австрійськи – кайзерівський

      

19 Грудня, 2018

100 блюд за пять минут (Очень просто!)

Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Яйця - 2 шт.

Родзинки без кісточок - 50 г

Молоко - 0,5‑1 стакан

Борошно - 1 склянка

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Кориця - 0,5 ч. ложки

Цукрова пудра - 1 ст. ложка

Directions

1Яйця, молоко (ВАРІАНТ 1 - 1 склянка, ВАРІАНТ 2 - 0,5 склянки), борошно, цукор і корицю з'єднати, збити та вилити на розігріту сковорідку з вершковим маслом. Смажити, доки знизу не утвориться хрустка скоринка.

2ВАРІАНТ 1: Омлет перевернути, посипати розпареним родзинками.

3ВАРІАНТ 2: Посипати розпареним родзинками і корицею, перевернути на інший бік.

4Розібрати (порвати) омлет за допомогою двох вилок на невеликі шматочки та досмажити до хрусту другий бік.

5ВАРІАНТ 2: Посипати цукровою пудрою і одразу подавати на стіл.

00:00