Баботе
Баботе

Баботе

  ,   ,

4 Квітня, 2019

100 необычных блюд (Очень просто!)

Ingredients

Баранина - 500 г

Булочки прісні невеликі - 2 шт.

Яйця - 1 шт.

Цибуля - 1 шт. середня

Часник - 1-2 зубчики

Кетчуп - 1 ст. ложка

Мигдаль - 2 ст. ложки подрібнених ядер

Лимони - 0,5 шт.

Вершки - 2‑3 ст. ложки

Цукор

Олія

Сіль

Directions

1Булочки розм'якшити у воді та віджати.

2М'ясо пропустити через м'ясорубку з булочками, цибулею, часником і мигдалем. Додати яйце, вершки, лимонний сік, кетчуп, трохи цукру, посолити за смаком і ретельно перемішати.

3Форму для запікання ретельно змастити олією, викласти в неї фарш. Готувати 45 хвилин на водяній бані або запікати в попередньо розігрітій духовці 20‑25 хвилин.

4Ідеальний гарнір - відварений рис і листовий салат.

00:00