155 рецептов для здоровья сосудов (Еда, которая лечит) / 190 рецептов для здоровья гипертоника
Ingredients
Яблука - 10 шт.
Варення суничне, полуничне, черносмородиновое або вишневе без кісточок - 0,5 склянки
Сухарі товчені або бісквітна крихта - 0,5 склянки (за бажання)
Мигдаль товчений (за бажання) або
Волоські горіхи (за бажання)
Directions
1Яблука промити в холодній воді, вийняти з них серцевину (не прорізаючи яблука наскрізь), наколоти шкірочку, заповнити яблука варенням. У варення можна додати товчені сухарі або бісквітну крихту, товчений мигдаль або дрібно нарубані волоські горіхи.
2Покласти яблука на сковороду, підлити 2‑3 ст. ложки води та поставити на 15‑20 хвилин у духовку із середнім жаром.
3Як тільки яблука стануть м'якими, їх вийняти, дати трошки охолонути та перекласти на блюдо або тарілку і полити зверху сиропом, що утворився на сковороді.
Дієта з високим вмістом калію для здоров'я судин, антихолестеринова дієта, дієта при гіпертонії