Яблука запечені з варенням
Яблука запечені з варенням

Яблука печені з варенням

    , ,

26 Червня, 2018

155 рецептов для здоровья сосудов (Еда, которая лечит) / 190 рецептов для здоровья гипертоника

Ingredients

Яблука - 10 шт.

Варення суничне, полуничне, черносмородиновое або вишневе без кісточок - 0,5 склянки

Сухарі товчені або бісквітна крихта - 0,5 склянки (за бажання)

Мигдаль товчений (за бажання) або

Волоські горіхи (за бажання)

Directions

1Яблука промити в холодній воді, вийняти з них серцевину (не прорізаючи яблука наскрізь), наколоти шкірочку, заповнити яблука варенням. У варення можна додати товчені сухарі або бісквітну крихту, товчений мигдаль або дрібно нарубані волоські горіхи.

2Покласти яблука на сковороду, підлити 2‑3 ст. ложки води та поставити на 15‑20 хвилин у духовку із середнім жаром.

3Як тільки яблука стануть м'якими, їх вийняти, дати трошки охолонути та перекласти на блюдо або тарілку і полити зверху сиропом, що утворився на сковороді.

Дієта з високим вмістом калію для здоров'я судин, антихолестеринова дієта, дієта при гіпертонії

00:00