Яйця запечені з кремом і сметаною

  ,   

11 Жовтня, 2016

Ingredients

Яйця - 8 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Помідори - 800 г

Часник - 2 зубчики

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

Перець червоний мелений - 1 ч. ложка

Душиця - 1 ч. ложка

Крем bonjour (з пікантними перчиками) - 200 г

Сметана - 3 ст. ложки

Directions

1Варити яйця 10 хвилин, облити холодною водою і очистити.

2Цибулю нарізати кубиками і пасерувати в 2 ст. ложках вершкового масла. Додати очищені помідори разом з соком і розім'яти їх. Часник подрібнити, додати до помідорів і тушкувати 15 хвилин. Приправити перцем, душицею та сіллю.

3Яйця розрізати навпіл уздовж. Витягти жовтки, перемішати з кремом Bonjour і сметаною, посолити і поперчити. Наповнити масою яєчні половинки.

4Форму змастити вершковим маслом. Наповнити томатним соусом, викласти в нього яйця і запікати 15  хвилин в духовці при 220°С.

00:00