Груші печені по-радзивілівськи
Груші печені по-радзивілівськи

Груші печені по-радзивілівськи

    

12 Травня, 2019

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Груші - 2 шт.

Волоські горіхи - 40 г

Кедрові горішки - 20 г

Мед - 2 ст. ложки

Яйця - 4 жовтки

Масло вершкове - 60 г

Цукор тростинний - 1 ч. ложка

Кориця мелена

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Цукрова пудра

М'ята

Directions

1Очистити груші від шкірки та насіння. Прогріти духовку до 200°С. Викласти груші на пергаментний папір і змастити 40 г м'якого вершкового масла. Запікати 5 хвилин.

2Обсмажувати кедрові горішки на сухій сковороді до появи горіхового запаху.

3Порубати волоські горіхи ножем.

4Змішати обидва види горіхів з медом і корицею.

5Змішати жовтки з цукром і вершковим маслом.

6Дістати груші з духовки. Помістити в їхні середини суміш горіхів і меду. Залити горіхи яєчною сумішшю і поставити груші в духовку на 5‑7 хвилин.

7Викласти плоди на тарілку, прикрасити листочками м'яти і посипати цукровою пудрою.

00:00