щука фарширована
щука фарширована

Щука фарширована печена

    ,

28 Жовтня, 2019

185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Щука - 200 г

Сухарі товчені - 10 г

Морква - 0,25 шт.

Молоко - 25 мл

Яйця - 0,25 шт.

Сіль - 1 щіпка

Огірки - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Петрушка - зелень

Directions

1Підготовлену щуку обсушити, надрізати шкіру навколо голови, гострим ножем відокремити її від м'яса та зняти. Приготувати рибну масу.

2Моркву відварити і натерти на тертушці.

3Сухарі розмочити в молоці, змішати з рибою, морквою, додати яйце та сіль.

4Шкіру не дуже щільно заповнити фаршем, зашити.

5Рибу укласти у форму для запікання, поставити в нагріту духовку та запікати 40 хвилин, часто поливаючи соком. У міру випаровування додавати воду.

6Готову рибу покласти на блюдо, нарізати скибочками завтовшки 1‑1,5 см і полити соком, в якому вона запікалася. Гарнірувати скибочками помідорів і огірків.

00:00