Помідори, запечені з яйцем і песто закуски, сніданки, страви з яєць вегетаріанське, духовка 12 Січня, 2019 Школа гастронома 2013 №21 (239) Ноябрь Cook: 1 hr Yields: 4 порції Ingredients Помідори великі міцні - 4 шт. Яйця - 4 шт. Пармезан тертий - 1 ст. ложка Салат ромен - 6‑8 листочків або Рукола - 30 г Часник - 1 зубчик Петрушка - 1 маленький пучок Олія оливкова «екстра вірджин» - 100 мл Сіль Перець чорний мелений Directions1СОУС ПЕСТО: Нарвати листя салату ромен невеликими шматочками. Очистити часник. Нарізати петрушку. Покласти ромен, часник, петрушку, пармезан, сіль, перець і оливкову олію в чашу блендера та подрібнити.2Розігріти духовку до 180°С. Зрізати верхівку у помідорів. За допомогою чайної ложки акуратно вийняти м'якоть і насіння. 3Викласти помідори у форму, застелену папером для випічки. У кожен помідор покласти песто. 4Розбити яйце в маленьку мисочку і акуратно перелити в помідор. Посолити та поперчити. Наповнити інші помідори. 5Поставити форму в духовку та запікати 20‑25 хвилин, доки яйце не схопиться. 6Подавати страву гарячою.Ця страва може стати і легкою закускою, якщо взяти невеликі помідори та перепелині яйця. 00:00