Баклажани, запечені з сиром
Баклажани, запечені з сиром

Баклажани, запечені з сиром

      

17 Липня, 2020

Еда по-итальянски (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баклажани - 800 г

Сир твердий - 100 г

Соус томатний - 400 г

Яйця - 3 шт.

Борошно пшеничне - 0,5 склянки

Олія - 4 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Баклажани нарізати уздовж скибочками завтовшки 1 см, посолити і витримати 30 хвилин на холоді. Потім обсушити.

2Яйця збити з додаванням перцю та борошна.

3Баклажани обваляти в яєчно-борошняній суміші та підсмажити з двох боків на олії.

4У форму, змащену олією, налити половину соусу й укласти баклажани шарами, пересипаючи половиною сиру, натертого на крупній тертушці. Залити соусом, посипати залишками сиру, скропити розтопленим вершковим маслом і запікати 15 хвилин при 200°С, накривши фольгою.

5Потім фольгу зняти і запікати ще 15 хвилин до золотистої скоринки.

00:00