Баклажани, запечені з сиром овочеві страви італійська кухня духовка 17 Липня, 2020 Еда по-итальянски (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 4 порції Ingredients Баклажани - 800 г Сир твердий - 100 г Соус томатний - 400 г Яйця - 3 шт. Борошно пшеничне - 0,5 склянки Олія - 4 ст. ложки Масло вершкове - 1 ст. ложка Перець чорний мелений Сіль Directions 1Баклажани нарізати уздовж скибочками завтовшки 1 см, посолити і витримати 30 хвилин на холоді. Потім обсушити. 2Яйця збити з додаванням перцю та борошна. 3Баклажани обваляти в яєчно-борошняній суміші та підсмажити з двох боків на олії. 4У форму, змащену олією, налити половину соусу й укласти баклажани шарами, пересипаючи половиною сиру, натертого на крупній тертушці. Залити соусом, посипати залишками сиру, скропити розтопленим вершковим маслом і запікати 15 хвилин при 200°С, накривши фольгою. 5Потім фольгу зняти і запікати ще 15 хвилин до золотистої скоринки. 00:00