Шашлик банкетний по-казахськи
Шашлик банкетний по-казахськи

Шашлик банкетний по-казахськи

      

13 Лютого, 2019

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Баранина - 960 г

Цибуля ріпчаста - 150 г

Маринад - 175 г

Зелень

Сіль

Спеції

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Морква - 10 г

Цибуля - 10 г

Селера - 3 г

Петрушка - 1 г кореня

Часник - 1 г

Кмин - кілька зерен

Лавровий лист - 2 шт.

Перець чорний - кілька горошин

Гвоздика - кілька бутонів

Вино сухе біле - 100 мл

Оцет 3% - 50 г

Олія - 25 г

Directions

1М'ясо нарізати шматочками по 15 г, посипати сіллю, укласти на дно керамічного посуду, покласти частину подрібнених овочів і прянощів, потім - м'ясо і знову овочі та прянощі. Все полити оцтом, вином і олією, поставити в холодне місце на 8‑10 годин. М'ясо регулярно перемішувати, щоб воно добре просочилося маринадом.

2Після цього м'ясо нанизати на металеві шпажки - по 8 шматочків м'яса.

3Смажити над розжареним вугіллям в мангалі.

4Подавати по 2 шпажки на порцію зі складним гарніром, зеленню та порізаною кільцями маринованою ріпчастою цибулею.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size2 шпажки на 1 порцію