Баранки
Баранки

Баранки

    

21 Січня, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 16 шт.

Ingredients

Борошно - 450 г + 15 г на підпил

Яйця - 2 шт.

Олія - 50 мл

Молоко - 200 мл + 20 мл на змащування тіста

Цукор - 10 ч. ложок

Сода - 1 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1Просіяти пшеничне борошно через сито. Можна кілька разів. Додати цукор, сіль і соду. Вбити яйця. Влити олію. Додати молоко. Вимісити туге тісто на посипаній борошном поверхні, дати постояти 20 хвилин.

2Скачати великий валик і нарізати його на 16 однакових частин.

3Розкачати рівні за завтовшки ковбаски, змастити їхні кінці молоком. Скрутити баранки.

4Викласти баранки на пергамент, змастити молоком. Запікати 10‑12 хвилин при 200°С, до світло-коричневого кольору.

00:00