Базелла
Базелла

Базелла

    ,

16 Січня, 2020

Душевная кухня №2 (Семь поварят) - Салаты здоровья

  • Cook: 1 hr 15 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Часник - 5 зубчиків

Морква - 5 шт.

Зелений горошок - 2 склянки

Картопля - 5‑6 шт.

Помідори - 6 шт.

Перець чилі - 1 шт.

Бульйонні кубики - 1 шт.

Олія - 4 ст. ложки

Масло вершкове - 80 г

Рис - 200 г

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Цибулю та часник нарізати дрібними кубиками, трохи обсмажити на олії.

2Додати нарізану кубиками 1х1 см моркву, смажити, помішуючи, 2‑3 хвилини на середньому вогні.

3Додати горох, смажити ще 2‑3 хвилини.

4Картоплю нарізати кубиками зі стороною 2 см, додати до овочів і обсмажувати 2‑3 хвилини.

5Влити стільки води, щоб вона трохи покрила овочі, тушкувати на слабкому вогні 15 хвилин.

6Помідори очистити від шкірки, дрібно нарізати, додати до овочів разом зі стручком чилі та розкришеним бульйонним кубиком. За необхідності овочі посолити і поперчити. Тушкувати ще 10‑15 хвилин на слабкому вогні, чилі видалити.

7Зварити розсипчастий рис, заправити його вершковим маслом.

8При подачі на блюдо викласти рис, зверху - овочі разом із соусом, що утворився при тушкуванні.

00:00