Биточки «Морські зірки»
Биточки «Морські зірки»

Биточки «Морські зірки»

    , ,

20 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Готовим детям (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Риба - 350 г філе

Батон - 2 скибочки

Молоко - 80 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Олія - 4 ст. ложки

Часник - 1 зубчик

Сухарі панірувальні - 0.5 склянки

Перець солодкий червоний - 4 шт.

Кукурудза консервована - 80 г

Сіль

Перець чорний мелений

Зелень кропу або петрушки

Directions

1Батон замочити в молоці, пропустити через м'ясорубку разом з рибним філе. Додати молоко, що залишилося від замочування, рубаний часник, 1 ст. ложку вершкового масла, сіль, перець і збити.

2З маси сформувати 4 биточки, запанірувати їх в сухарях, обсмажити на олії, потім прогріти в духовці.

3Солодкий перець розрізати на 20 великих трикутників, посолити й обсмажити.

4При подачі биточки полити розтопленим вершковим маслом, навколо кожного викласти по 5 трикутників з перцю, оформити кукурудзяними «смужками».

00:00