Квасоля з горіхами та яйцем
овочеві страви корейська кухня
3 Вересня, 2019
Корейская кухня (1000 и один рецепт)
Ingredients
Квасоля, бажано червона - 250 г
Волоські горіхи очищені - 100‑120 г
Яйця - 2 шт.
Цибуля - 1 шт. середня
Масло вершкове - 80 г
Олія - 2 ст. ложки
Сало свиняче - 60‑70 г
Часник - 2 зубчики
Сіль
Перець червоний мелений
Directions
1Квасолю промити, покласти в каструлю та залити холодною водою.
2Через 3‑4 години відварити квасолю в підсоленій воді до напівготовності. Воду злити, а квасолю трохи остудити.
3Викласти квасолю на сковороду, попередньо розігрівши в ній вершкове масло. На помірному вогні довести її до готовності, періодично помішуючи.
4На іншій сковороді розтопити нарізане кубиками свиняче сало, покласти дрібно нарізану ріпчасту цибулю, обсмажити її до золотистого кольору.
5Потім додати подрібнені волоські горіхи й обсмажувати їх разом з цибулею 5‑6 хвилин.
6Покласти дрібно нарізаний або товчений часник, добре перемішати та ще через 1‑2 хвилини зняти з вогню.
7З'єднати обсмажені цибулю та горіхи з квасолею, додати зварені круто і дрібно нарізані яйця, посолити і ретельно перемішати.
8Заправити страву олією, посипати червоним меленим перцем і подавати до столу.