Яловичина запечена
Яловичина запечена

Яловичина запечена

    ,

19 Травня, 2019

100 блюд за пять минут (Очень просто!)

Ingredients

Яловичина відварна - 700‑800 г

Цибуля - 2‑3 шт.

Яйця - 4 шт.

Олія

Зелень

Хліб - крихти

Перець чорний мелений

Сіль

ДЛЯ СОУСУ:

Цукор - 2‑3 шматка

Вода - 2‑3 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Бульйон м'ясний - 1,5 склянки

Гірчиця - 1 дес. ложка порошку

Вино сухе - 0,5 склянки

Directions

1Цибулю дрібно порубати, обсмажити в гарячій олії, посолити та поперчити за смаком. Додати подрібнену зелень, перемішати й остудити. Потім додати яйця та ретельно збити вінчиком.

2Яловичину нарізати скибочками, вмочити в яєчну масу, обваляти в крихтах, викласти на змащене олією деко та підрум'янити в духовці.

3СОУС: Цукор трохи змочити та підрум'янити на гарячій сухій сковороді. Влити воду, перемішати, довести до кипіння. Перекласти карамель в невелику каструлю, додати масло, бульйон, гірчицю, вино. Ретельно перемішати та довести до кипіння.

4Готову яловичину викласти на блюдо та полити гарячим соусом.

00:00